Anouk Steyaert neemt SMS Queen titel over van Niki Geenens

 

Met 85 Queens aan de start in Beervelde was het een drukke en gezellige avond op de #JumpingSMS. Op woensdag avond wist Niki Geenens haar titel niet te verlengen. Een twee fasen Special zorgde ervoor dat Anouk Steyaert met de titel en een naturapakket van ruim 1000 euro aan de haal ging.

Met slechts drie honderdsten van een seconde verschil overwon Anouk Steyaert met haar Japrisco Van De Backershoeve. In de het zadel van de 10-jarige zoon van Contact vd Heffinck bleef Steyaert voor op Ellen De Swert met haar vertrouwde Canthcelaro (Chagali vd Burggrave).  Het podium der Quees werd afgesloten door Chloe Van De Walle met onder het zadel Flugano Vd Krekebeke.

Onder een stralende avondzon en met het applaus van heel wat bezoekers wisten Anouk de Proft en Femke D’Hoore de top vijf af te werken. De Proft plaatste zich daarbij net buiten het podium op de vierde plek. Samen met Eleonore Blue bleef ze Femke D’Hoore met It s Me voor.

De winnaar van deze rubriek ontving een natura pakket met een waarde van net geen 1.500 euro, gesponsord door LJ Leathers, Harcour, Courage Beveren, Ma-Elle, enz.

Alle resultaten

bron: Equnews