Wat is het verschil tussen de SMS Grand Slam en de SMS League?

Deze week staat op 25 mei de eerste SMS Grand Slam op de agenda. Maar wat is nu precies het verschil tussen de SMS Grand Slam en de SMS League?

De SMS Grand Slam

De SMS Grand Slam is een wedstrijdformule die open staat voor ALLE regionale en nationale springruiters. Er staan in totaal vier wedstrijden op de agenda waarvan de eerste wedstrijd zaterdag 25 mei in Ternat, tijdens de HGVBB wedstrijd van Jumping Carey.

De inschrijvingen voor een SMS Grand Slam manche worden telkens via Equibel.be uitgevoerd. Naast een goed gevulde prijzenpot is er ook nog een extra bonus! Win je twee SMS Grand Slam wedstrijden van de serie van vier dan maak je kans op een extra bonus van 250 euro. Win je er twee opeenvolgend wordt je rekening met zowat 500 euro extra gespijsd. Alle vier de Grand Slam wedstrijden op je naam schrijven? Top, want dan ben je 1000 euro rijker.

Meer info over de SMS Grand Slam
Inschrijvingen eerste SMS Grand Slam

De SMS League

In tegenstelling tot de SMS Grand Slam is de SMS League beperkt tot de ruiters die verbonden zijn aan een team. In totaal komen er 10 teams aan de start telkens met twee tot vier ruiters.

Een beetje zoals dat in de Global Champions League gebeurd zullen de teams over drie wedstrijden telkens over twee rondes strijden voor de overwinning. En die is niet mis! In totaal is er 30.000 euro cash + naturaprijzen te winnen! Kortom een spannende team wedstrijd die telkens gereden wordt wanneer er een interessant netwerk evenement plaatsvindt.

De SMS League wordt gereden in Beervelde, Hasselt en Location X.

Meer info over de SMS Grand League