Skip links

over ons

We embrace holistic development within our sectors.

#JUMPINGSMS

2018 was de eerste editie van de Summer Masters of Showjumping. Onze eerste editie was gezegend met zonovergoten weer, prachtige sport en een gezellige sfeer.

Aan de basis van #JumpinSMS liggen Julie de Pelsmaeker, Jelle Hoorens, Brecht Rooms, Bram van Hulle & Quinten Bradt. In 2024 neemt de organisatie afscheid van enkele ‘founders’… Brecht Rooms & Bram van Hulle gaan voortaan gemotiveerd samen organiseren met Arthur Pyck en Nikols Matthijs!

Jaren van Passie

2023 back to the (COVID) roots

In 2023 is de toon gezet ... samen met het veilingteam van Eye Of The Master lanceert #JumpingSMS het nieuwe kampioenschap van Deinze!

Regionale springsport is klaar voor zijn jaarlijkste afspraak bij Halkin Stables in Deinze!

Terug naar Beervelde

In 2022 keert #JumpingSMS samen met het veilingteam van Eye of the Master opnieuw naar Beervelde. Een vol programma motiveert de regionale springruiters!

COVID doet uitweiden

2020 kenmerkt zich door de COVID-pandemie. Net als in 2021! Dankzij de samenwerking met Halkin Stables kan #JumpingSMS tijdens de lockdown pandemie doorgang vinden! Het team zet zijn schouders gemotiveerd onder de organisatie van de Beker van Oost-Vlaanderen!

De verhuis naar Beervelde!

In 2019 schrijft het team van #JumpingSMS geschiedenis. 3 weken voorafgaand de CSI Flanders Horse Event organiseert het sinds 20 jaar  geleden, de eerste regionale wedstrijd op de mooie wedstrijdterreinen van Beervelde!

Gekoppeld lanceert #JumpingSMS zijn SMS League, naar analogie van de Global Champions League... Regionale teamsport op een nationaal niveau!

#JumpingSMS is born

In 2018 ziet de eerste editie van #JumpingSMS (Summer Masters of Showjumping) het daglicht. Een week na de Beker van België wordt het toenmalige Stal Hulsterlo omgetoverd en is de eerste regionale editie (met internationale allures) een feit. Toen met 40.000 euro extra naturaprijzen dankzij Harcour!

This website uses cookies to improve your web experience.