Skip links

“Met ruim 15.000 euro extra natura prijzen maken we er het feest van de heropstart van…” inschrijvingen #JumpingSMS geopend

Het is zover … volgende week staat de vierde editie op de agenda van #JumpingSMS. Ondertussen werden de inschrijvingen geopend van deze regionale wedstrijd. Op het programma pronken de traditionele SMS Queens Cup by LJ Leathers, de Beker van de Jeugd, Beker van Oost-Vlaanderen, de Six Bars by DM.Equine en verschillende ponyrubrieken.

“Dankzij onze enthousiaste sponsors mogen we opnieuw ruim 15.000 euro aan extra natura prijzen wegschenken. Hoofdstellen, singles, zadeldekjes, dekens, hoefolie, … zelf een knap juweel voor de beste amazone van de week.”

Kortom het wordt het feest van de heropstart van de sport! “Vorig jaar hadden we Corona en de hitte niet mee, maar de sport primeert. We willen er zijn voor de sport, de ruiters en sympathisanten.”

#JumpingSMS start donderdagavond 1 juli met de Queens Cup. De eerste selectie voor zowel de Beker van de Jeugd als de Beker van Oost-Vlaanderen worden op vrijdag verreden. Afsluiter zijn de Beker finales op zondag 4 juli.

Inschrijven: KLIK HIER

This website uses cookies to improve your web experience.