#JumpingSMS 2021 opnieuw decor voor Beker van Oost-Vlaanderen

JumpingSMS en Halkin Stables slaan opnieuw de handen in elkaar. Nadat eerder bekend werd dat de organisatie de wedstrijd opnieuw moet afgelasten, springt het team van #JumpingSMS samen met Halkin Stables in de bres.

Ook vorig jaar nam #JumpingSMS de organisatie op zich in Vosselare. Dit jaar zal de Beker dus voor het tweede jaar op rij bij Halkin Stables verreden worden.

“We gaan opnieuw ons uiterste best doen er een exclusieve belevenis van te maken,” vertelt de organisatie. “Een wedstrijd op poten zetten is geen sinecure in deze tijden, maar het is onze ‘plicht’ de sport optimaal te ondersteunen.”

De Beker zal verreden worden van 2 tot en met 4 juli.

We werken aan de voorbereiding en zullen weldra alle kanalen up to date brengen.

Foto © JJL