#JumpingSMS 2020, Corona gooit roet in het eten

“We waren er als organisatie met veel goede moed aan begonnen en hebben alles op alles gezet om toch nog een concours op de terreinen van Beervelde te laten plaatsvinden. Onze voorbereidingen waren in de laatste fase maar het gaat al even de slechte kant op met de Coronacijfers. Daarom heeft de gemeente Lochristi alle events tot en met 31 oktober verboden. We zien dan helaas ook geen andere oplossing dan onze wedstrijd in Beervelde alsnog af te gelasten”, aldus de organisatie van #JumpingSMS
Het concours in Beervelde stond opnieuw op heel wat agenda’s aangevinkt en ook onze Queenscup was opnieuw geplaatst op de kalender.
De algemene gezondheid primeert en met spijt in het hart zijn we gedwongen als jonge organisatie een jaartje over te slaan. We zien elkaar volgend jaar hopelijk in blakende gezondheid en met heel wat competitiezin terug in Beervelde!