#JumpingSMS schenkt samen met Harcour een Cheval Liberté trailer weg!

Dit jaar pakte het team van JumpingSMS al stevig uit met een succesvolle regionale wedstrijd in Beervelde en geslaagde SMS Euregio Woutershof, te gast op Manege Woutershof. De jonge organisatoren werken achter de schermen naar de volgende editie van #JumpingSMS.

Maar er is meer, in samenwerking met het Franse kledingmerk Harcour en partner Cheval Liberté zal het team van #JumpingSMS binnekort ook een trailer van Cheval Liberté weggeven. “Ongezien,” klinkt het bij de organisatie.

“We hebben enorm veel te danken aan Harcour. Zo hebben we reeds enkele ambassadeurs mogen kronen, gaven we ruim 60.000 euro in materiaal weg op onze regionale concoursen en nu dit! We voelen ons een beetje Sinterklaas.”

De trailer kan je op wedstrijden tegenkomen of je kan je ook digitaal inschrijven om hem te winnen.

Meer informatie  op jumpingsms.be