De spanning stijgt in aanloop naar SMS League Hasselt. Startvolgorde bekend

In Beervelde hielden de Waase Wolven de overwinning op eigen terrein. Op het prachtig domein van Stoeterij d’Heyboght sprongen Randy Sherman, Danny Van Es, Geoffrey Cobbaut en Thomas Thometscheck  voor sponsor DM Fencing & Gates naar de overwinning. De Kuringse Sloebers haalden de derde plaats.

Donderdag 25 juli staat de tweede manche van de SMS League op de agenda in Kuringen. De Kuringse Sloebers zullen op eigen terrein de overwinning niet zonder slag of stoot uit handen geven. Wie wordt de winnaar? Donderdag avond 19.30 uur start de eerste ronde op de gezellige SMS Euregio Woutershof.

Startvolgorde

  1. Waase Wolven
  2. Kuringse Sloebers
  3. Antwerpse Diamanten
  4. Luikse Hanen
  5. Naamse Reuzen
  6. Hasseltse Sterren
  7. Brugse Ridders
  8. Wuustwezel Tigers
  9. Gentse Stroppen

Alle informatie over de SMS League en ranking: KLIK HIER

F. © Fotoroyal