Danny Van Es grijpt extra prijzenpot in SMS Grand Slam by Krismar

Vanavond imponeren de SMS Masters in Beervelde, gisteravond werd er gestreden voor de Grand Slam Titel. Op deze unieke locatie is sinds woensdag de #JumpingSMS van start gegaan. Sfeer, gezelligheid en unieke sport verzamelen zich op de Jumping SMS. Op vrijdag avond stond de tweede manche van de SMS Grand Slam. Na zijn eerste oerwinning greep Danny Van Es opnieuw de winst, goed voor een extra winstsom van 500 euro.

Van Es zag zijn bankrekening goed gevuld op zaterdag met ongeveer 1000 euro. De 1.25m Grand Slam werd een harde strijd na een pittig parcours van Jody Fourneau. In een barrage met dertien overwon Danny Van Es met zijn vertrouwde Zico V. Geruime tijd stond de Vlaams Brabantse springruiter op kop met Hamilton. Uiteindelijk verbeterde hij zijn eigen tijd met net geen seconde.

Partner Ellen De Swert vervolledigde het feest en sprong in het zadel van Cantchelaro volgde ze Van Es op. Door zijn tweede overwinning op rij na de manche op Jumping Carey, ontving Van Es een extra winstsom van 500 euro.

Net buiten het podium volgde Esther Schelfaut met Lalique op de vierde plek. Laurie Leonard vervolledigde als kersvers Harcour ambassador de top vijf met onder het zadel Azzaro de l’Enclos De L’Ange.

bron: equnews