Randy Sherman, Geoffrey Cobbaut, Danny Van Es en Thomas Thometcheck

Gisteravond stond de eerste SMS League manche op de agenda. Onder een stralende zon en het toeziend oog van enkele honderden toeschouwers hielpen Randy Sherman, Geoffrey Cobbaut, Danny Van Es en Thomas Thometcheck het thuis-team, de Waase Wolven naar de eerste oerwinning.

Over twee omlopen streden 9 teams voor de overwinning in de eerste SMS League. Er was ruim 4000 euro natura en 3000 euro cash te winnen. In de eerste omloop bezorgden Randy Sherman en Geoffrey Cobbaut  het team van DM Fencing & Gates de voorsprong. In de tweede omloop bezorgden Danny Van Es en Thomas Thometcheck de doorslag.

“Wat een leuke gevoel om op thuis terrein te winnen op deze prachtige wedstrijd #JumpingSMS,” vertelde Caroline de Rooze  van Caro Equestrian, na afloop. Ook Danny Van Es was opgetogen. “Ok vandaag liet ik het toe dat Thomas ruim zes seconden sneller was dan me, we waren en zijn een team,” lacht de Vlaams Brabantse springruiter.

De Gentse Stroppen, gesponsord door Nikolas Matthijs en Res Nova fokkerij volgden met een tijdsverschil op de tweede plaats. Helemaal uit Kuringen plaatsten de Kuringse Sloebers zich op de derde stek.