Samen met het Franse modehuis, Harcour, gaan we op zoek naar vijf ambassadeurs voor de #JumpingSMS. Wil je op onze wedstrijden deze zomer aan de start komen met een geheel nieuw, gesponsorde outfit? Nog tot 14 Juni kan je deelnemen...

Misschien zijn we wel op zoek naar jou!

We zoeken toffe mensen die graag gezien zijn op wedstrijd en Social media. Het doet er niet toe of je nu 12 jaar of +40 jaar bent! Als je maar graag in de wedstrijd ring aanwezig bent en alvast op de eerste rij zit om deel te nemen aan de drie #JumpingSMS manches!

Samen met Harcour gaan we op zoek naar 2 General ambassadors en 3 Event ambassadors. Het verschil? Niet zo veel in feite...

Klaar om mee te dingen naar je eigen sponsorship?!

1. Like ons op sociale media (Facebook + Instagram)
2. Geef ook Harcour een duimpje!
3. KLIK HIER en vul je gegevens in

ALLE INFO: KLIK HIER

TOP