Harcour kiest Belgische ruiters!

Vanaf nu kan je in heel België genieten van meer Harcour-producten in ruitershops. Waarom Harcour nu per se België kiest? Wel, dit Franse merk merkte het overvloed aan jonge en al verder ontwikkelde talenten op in ons land die talrijk aanwezig zijn op internationale evenementen. Daarom draagt Harcour graag bij in het uitrusten van deze beloftevolle ruiters en amazones.

Om die filosofie nog kracht bij te staan sponsort het merk de nieuwe en jonge organisatie van de Summer Masters of Showjumping. Tijdens de #JumpingSMS zal er een MEGA Harcour Store aanwezig zijn ism Picobello Horse Shop. Alle top zes geklasseerden en bij de pony’s de top acht krijgen een extra prijsje!

Even voorstellen: Harcour is een jong Frans bedrijf opgericht in 2014 dat zich specialiseert in moderne, elegante en efficiënte kledij voor tijdens het paardrijden en ook voor in het dagelijkse leven. Elk jaar brengt Harcour twee seizoenscollecties uit in limited edition, bovenop het vaste gamma. Alle producten worden ontworpen in Frankrijk in worden steeds vervaardigd met het oog op de beste prijs-kwaliteitverhouding en gevoel voor stijl.

Daarom worden de producten ook steeds grondig getest en zijn voorzien van innovatieve materialen. Het merk vindt de feedback van haar klanten van groot belang, en werkt er elke dag aan om ruiters te voorzien van mooie, goede en betaalbare uitrusting.

Naast het gamma aan ruiterkledij vind je bij Harcour ook modieuze kledij voor het dagelijkse leven. Jaarlijks creëert Harcour twee seizoenscollecties die steeds helemaal mee zijn met de laatste trends en geknipt zijn voor de huidige weersomstandigheden. Daarom is Harcour absoluut ‘must-have’ in je dressing.

In 2017 werd Harcour officieel leverancier voor de Franse hippische teams voor elke Olympische tak. De Franse federatie erkent zo de kwaliteit van Harcour. Ondertussen zijn al meer dan 550 ruitershops wereldwijd die producten van Harcour aanbieden, waarvan twaalf in België. Om de band met België nog meer te verstevigen, slaat Harcour de handen in elkaar met Equnews tijdens de Summer Masters of Showjumping die doorgaan van 15 tot 19 augustus 2018. Het merk plant ook diverse wedstrijden waarin je als Belgische paardenliefhebber kans maakt op diverse cadeaus ter waarde van 40 000 euro! Het enige wat je hoeft te doen is je voucher ophalen tijdens de prijsuitreiking en deze in te wisselen voor Harcourproducten in de pop-up store.

Om Harcour als merk nog beter te huisvesten in ons land, is het bedrijf op zoek naar lokale ambassadeurs. Als je een ruiter of amazone bent die interesse heeft in het promoten van Harcour, neem dan zeker contact op!